Nu väljer Kista Galleria AUTOPAY!

Fler köpcentrum och fastighetsägare ser fördelarna med kamerabaserade parkeringssystem där besökarna får fler betalningsalternativ och slipper bommar. Nu har även Kista Galleria installerat AUTOPAY och Parkman i Sverige AB tar över driften av garaget.

AUTOPAY som är det modernaste bomfria systemet på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. Kunden får nu flera olika sätt att betala för sin parkering, men en stor fördel är framför allt att man inte kan få några parkeringsböter.
I och med att bommarna nu försvinner blir det mindre köer in och ut ur garaget. Även månadsparkörer som hyr plats i garaget får en smidigare upplevelse då tillståndet blir elektroniskt och är kopplat till registreringsnumret.

– Vi var ute efter ett nytt parkeringssystem med bättre flexibilitet och som förbättrar våra besökares upplevelse. Det här systemet erbjuder flera betalningssätt för våra kunder och underlättar in- och utpasseringar säger Johanna Rydén, centrumchef i Citycon som äger Kista Galleria.