Vi på Parkman i Sverige AB öppnar vår första anläggning i Malmö!

Parkman i Sverige AB kommer äntligen till Malmö, vi är stolta att kunna säga att vi har installerat vår första Autopay-anläggning i Mobilia shoppingcenter.
Mobilia Shoppingcenter är Malmös äldsta shoppingcentrum det öppnade den 28 september 1968 i Malmös största textilfabriker. Vävsalarna byggdes om och Malmös första shoppingcenter invigdes. Det ligger i stadsdelen Södervärn söder om Möllevången och bara några kilometer från Malmö centrum.
Det har hela 114 butiker med många stora butikskedjor men även många intressanta privatägda butiker. Det finns även närmare 20 caféer och restauranger.

Mobilia Shoppingcenter ägs som många andra köpcentrum i Sverige av Atrium Ljungberg.

Fakta om Autopay:

Systemet som är det modernaste på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden.
Kunderna får fem olika sätt att betala på bland annat i automaten, använda en parkeringsapp, via hemsidan autopay.io alternativt faktura. För smidigast betalning registrerar man sitt kort på autopay.io så dras all eventuell parkeringsavgift automatiskt i alla Autopay-anläggningar i världen. Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.
Autopay finns nu i flera städer, i Sverige: Stockholm, Karlstad, Norrköping och Göteborg.