Nu kommer Parkman i Sverige AB och Autopay även till Kungälv, Kongahälla Center!

Parkman i Sverige AB installeras just nu AUTOPAY i Kungälvs nya köpcentrum Kongahälla Center!

Kongahälla Center ägs av Adapta Fastigheter och hade sin invigningsfest sista helgen i mars. Köpcentret har en egen Food Hall med något för alla smaker och närmre 100 butiker, de har även implementerat ett belöningsprogram, Kongahälla Friends, som ger kunden många fördelar, bla. 3 timmar fri parkering. Och inte nog med det så finns det även ett eget Hälsocenter. Läs mer om allt detta på Kongahälla Centers hemsida.

Fakta om Autopay:

Systemet som är det modernaste på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden.

Kunderna får fyra olika sätt att betala på bland annat i automaten, via hemsidan autopay.io alternativt faktura. För smidigast betalning registrerar man sitt kort på autopay.io så dras all eventuell parkeringsavgift automatiskt i alla Autopay-anläggningar i världen. Även besökare som hyr en månadsparkering i garaget får smidigare in och utpassering då ett elektroniskt tillstånd ersätter tidigare tillstånd. Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.
Autopay finns nu i flera länder, i Sverige bla. i: Täby Centrum, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum, Sollentuna Centrum, Liljeholmens Galleria, Sickla Köpkvarter, Farsta Centrum, Bryggydden Karlstad, Ankaret & Spiran i Norrköping etc.