Nordstan

Götgatan 10, 411 05 Göteborg, Sweden

Nordstan

  • Götgatan 10, 411 05 Göteborg, Sweden
  • Öppettider: 00-24

Korttidsparkering: Mån-lör: 06-18: 30 kr per påbörjad timme

Korttidsparkering: Mån-lör: 18-22: fri parkering

Korttidsparkering: 180 kr per dygn

Korttidsparkering: Söndagar januari-november 09-22: fri parkering

Korttidsparkering: Söndagar december 06-18: 30 kr per påbörjad timme

Hyrparkering: Önskar du att hyra parkeringsplats ber vi er att vända er till Nordstan eller köpa ett tillstånd via deras hemsida. Läs mer om vad de erbjuder här: https://nordstan.se/parkering/info/


Service

  • 2,1m
  • 2 600 p-platser
  • 77 laddstationer
  • Biluthyrning

Betalningssystem

  • Autopay

Betalningsinformation:

Slipp oroa dig för att din parkeringstid ska ta slut. Med Autopay betalar du för den faktiska tid som du har parkerat.
Vid in- och utfart är kameror uppsatta som läser av din registreringsskylt och på så vis håller koll på hur länge du har parkerat ditt fordon.
Har du stått parkerad mellan klockan 18-22 är det bara att köra ut ur garaget. Har du stått under resterande tid kan du enkelt betala i betalautomaten. För smidigast betalning skapar du ett konto på autopay.io och registrerar ditt betalkort då kommer din betalning att dras per automatik på alla Parkmans anläggningar med Autopay. Hinner eller missar du det har du 48h från att du kör ut ur parkeringen att betala din parkering via autopay.io. Gör du inget av ovan kommer det att komma en faktura till fordonsägaren med en faktureringsavgift.

 

Allmän info:

Mitt i centrala Göteborg precis vid centralstationen slipper du krångla med parkeringsbiljetter, få en kontrollavgift eller hamna i en kö vid bommen.
Parkera bilen i Nordstan, shoppa, ät eller gå på bio i centrumet. Fortsätt sedan dagen med en promenad längst Östrahamngatan förbi Brunnsparken och ner till Avenyn. Du kan ta det lugnt och uppleva Göteborg då du inte har någon parkeringsbiljett som går ut. All betalning sker i efterhand.