Nacka Forum

Forumvägen 14, 131 53 Nacka, Sweden

Nacka Forum

  • Forumvägen 14, 131 53 Nacka, Sweden
  • Öppettider: 07:00-22:00

Korttidsparkering: 3 timmar gratis parkering per dag. Därefter 20 kr per påbörjad 30 min. Maxtaxa 250 kr per dag.

Hyrparkering: Är du intresserad av att hyra en p-plats behöver du kontakta centrumledningen i Nacka Forum.


Service

  • 2,3m
  • 1.750 p-platser
  • 0 Laddstationer
  • Biltvätt

Betalningssystem

  • Autopay

Betalningsinformation:

Nacka Forum har Sverige’s modernaste parkeringssystem Autopay.
Detta gör det enkelt för dig som besökare. Du slipper tänka på din parkeringstid och att riskera att få någon kontrollavgift.
Du betalar endast för din faktiska parkeringstid i efterhand.
Det sitter kameror vid in- och utfart som läser av din registreringsskylt  och håller på så vis reda på din parkeringstid.
Har du varit där kortare än gratistiden kan du bara köra ut ur garaget. Du kan bli medlem på autopay.io och registrera ditt betalkort, då kommer ditt betalkort debiteras om du stått över gratistiden vid utfart. Är du inte medlem och har lagt in ditt betalkort kan du välja att betala i någon av betalautomaterna eller inom 48 h på autopay.io. Betalar du inte på något av dem tidigare betalningsalternativen kommer en faktura att skickas hem till fordonsägaren.

 

Allmän info:

Med bara 10 minuter från Slussen med bil har du möjlighet att besöka Nacka Forum. Shoppa i någon av deras 180 butiker och ta dig något att äta på någon av deras 18 restauranger. Med ett utbud av både dyrt som billigt, budget och exklusivt, barnbutiker, teknikbutiker, frisörsalonger och andra skönhetssalonger så täcks nästan allas behov i Nacka Forum.
Om du väljer att bli medlem i Nacka Forums kundklubb erbjuds du även gratis parkering efter klockan 18.00 på vardagskvällar samt hela lördagen och söndagen.
De har även en infartsparkering som kan användas för dig som vill ta sig vidare kommunalt från Nacka Forum. Då parkerar du på infartsparkeringen på plan -1 och betalar 40kr per dag. Detta erbjudande gäller måndag-fredag mellan 06.00-22.00.
Du kan även passa på att få bilen tvättad när du uträttar dina ärenden i Nacka Forum hos EcoShine.