Kongahälla Center

Älvebacken 1, 442 48 Kungälv

Kongahälla Center

  • Älvebacken 1, 442 48 Kungälv
  • Öppettider: 07:00-23:00

Korttidsparkering: 3 timmar fri parkering per dag. Därefter kostar det 15 kr per påbörjad halvtimme. Maxtaxa 150 kr per dag

Hyrparkering: Önskar du hyra en parkeringsplats behöver du kontakta Kongahälla Center.


Service

  • Palissaden: 2,1m
  • 1.200 p-platser
  • 11 laddstationer

Betalningssystem

  • Autopay

Betalningsinformation:

Kongahälla Center har Sverige’s modernaste parkeringssystem Autopay.
Detta gör det enkelt för dig som besökare. Du slipper tänka på din parkeringstid och riskera att få någon kontrollavgift.
Du betalar endast för din faktiska parkeringstid i efterhand.
Det sitter kameror vid in- och utfart som läser av din registreringsskylt vid in- och utfart och håller på så vis reda på din parkeringstid.
Har du varit där kortare tid än gratistiden kan du bara köra ut ur garaget. Du kan bli medlem på autopay.io och registrera ditt betalkort, då kommer ditt betalkort debiteras om du stått över gratistiden vid utfart. Är du inte medlem och har lagt in ditt betalkort kan du välja att betala i någon av betalautomaterna eller inom 48 h på autopay.io. Betalar du inte på något av dem tidigare betalningsalternativen kommer en faktura att skickas hem till fordonsägaren.

Allmän info:

I det nya fräscha köpcentrumet Kongahälla Centrum kan du enkelt och smidigt parkera på någon av deras 1 200 parkeringsplatser.
Kongahälla Center har allt du behöver i shopping väg. Det är ett bra upplägg i centrumet där de har delat upp butikerna beroende på vad du är ute efter.
Du kan även äta lunch, middag eller fika i deras Food Hall som har sex olika restauranger med mat från världens alla hörn. Ni behöver inte enas om en restaurang utan här kan alla välja vilken mat en vill äta men ändå slå sig ner tillsammans vid samma bord. Eller bara umgås med vänner, familj eller arbetskamrater då det finns gott om mötesplatser.
Och det bästa av allt, du behöver inte avbryta shoppingen, måltiden eller tiden med vänner för att fylla på din parkering. Utan all betalning sker i efterhand.