Parkman i Sverige AB har utsetts till Gasellföretag!

Parkman i Sverige AB som är det tredje största privata parkeringsbolaget i Stockholm har utsetts av Di Gasell till ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Dagens Industri utser varje år de snabbast växande svenska företagen genom Gasellpriset och mindre än 0,5 % av svenska aktiebolag kvalificerar sig till att bli ett Gasellföretag.

 

Företaget har sitt säte i Täby och startade med dotterbolaget Flygets Långtidsparkering AB i anslutning till Arlanda flygplats 2009. För första gången sedan Parkman i Sverige AB grundades 2012 har Di Gasell utsett Parkman som ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Mycket har hänt på parkeringsmarknaden sedan starten 2015 och man var först i Sverige att lansera det kamerabaserade parkeringssystemet Autopay som är en bidragande faktor till att omsättningen dubblerats varje år.

 

  • Vi är otroligt stolta och ser med spänning framemot vem som blir ”Årets Supergasell 2016”. Alla medarbetare hos oss jobbar hårt och med vårt nya parkeringssystem Autopay har vi plockat betydande marknadsandelar då fler och fler kunder efterfrågar ett bomfritt system och den personliga service som vi erbjuder, säger Per Edlund, VD på Parkman i Sverige AB.

 

En Gasell har:
– en omsättning som överstiger 10 Mkr
– minst tio anställda
– minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
– ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
– ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
– i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
– sunda finanser