Nu öppnar Grand Central i Sundbyberg- Parkman i Sverige AB har fått förtroendet att sköta parkeringssystemet

Grand Central ägs av Fabege och stod klart i december. Byggnaden rymmer kontorshyresgäster bla. Swedbank och Migrationsverket. I byggnaden finns en parkering som rymmer ca. 400 platser för både besökare och månadshyresgäster. Parkman i Sverige AB får förtroendet att drifta parkeringen och ett Autopaysystem är installerat.
Autopay som är det modernaste systemet på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. All betalning sker i efterhand och besökaren har fyra olika sätt att betala på.
Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.
Parkman driftar nu Autopay- system bland annat i Mall of Scandinavia, Täby C, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum men också på anläggningar i Göteborg, Karlstad och Norrköping.
Läs mer om Parkman och Autopay på: www.parkman.nu

Om Parkman i Sverige AB
Parkman i Sverige AB är det tredje största privata parkeringsbolaget i Sverige och strävar efter att erbjuda marknadens senaste parkeringslösningar och personlig service. Bolaget har ca. 40 heltidsanställda och omsätter 300 miljoner kronor. Parkmans kunder innefattar bland annat Unibail Rodamco, Citycon, Balder, Vasakronan m.fl.