Arbeta som Administratör och Service Koordinator hos oss!

21 maj, 2018

Arbeta som Administratör och Service Koordinator hos oss! 10...

Arbeta som Administratör och Service Koordinator hos oss!

10 000 parkeringsplatser är uthyrda till kunder på långtidskontrakt. Vi söker dig som i ett team på tre personer är ytterst ansvarig för våra långtidskunder. I din roll som Administratör och Service Koordinator kommer du dagligen ha kontakt med våra allra viktigaste kunder! I din roll är du våra kunders brandsläckare men du är också med och knyter an nya bolag för långtidsavtal.

Vem vi tror att du är

Vi tror att du är en mix av att vara en fena på administration och är en problemlösare av rang! Du är flexibel som person och har svårt för att inte ta kommandot i nya situationer. Däremot är du prestigelös och principfast i att teamet alltid kommer först. Du brinner för service och gillar att ha många bollar i luften.

Dina kompetenser och bakgrund
Tidigare erfarenhet av administrativt arbete (2-3 år)
Meriterande att ha arbetat i bokningssystem
Älskar att arbeta med service
Hanterar det svenska och engelska språket väl i både tal och skrift!
God problemlösningsförmåga och beskrivs som en flexibel person
Hanterar Officepaketet och spec Excel utan problem
Vad vi vill erbjuda dig

Vi vill erbjuda dig chansen att bli en del av familjen Parkman. På vårt kontor i Täby i Stockholm arbetar cirka 15 personer, och totalt i företaget är vi 60 anställda. Men vår resa är inte slut – den har bara börjat! Vill du hänga med?

Ansök

Det är vår rekryteringskonsult Stina Koskijev på Infinity HR som ansvarar för rekryteringsprocessen. För frågor om tjänsten eller urvalsprocessen vänligen kontakta henne på stina@infinityhr.se eller 073 391 77 74

Observera att det är kort ansökningstid för tjänsten! Vi önskar att ha din ansökan senast 3 juni, gärna tidigare!

Mer info:
Område Täby
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd

Läs mer »

Projektkoordinator sökes till Parkman!

8 maj, 2018

Parkman är det tredje största privata parkeringsbolaget i Sverige....

Parkman är det tredje största privata parkeringsbolaget i Sverige. Dagens Industri har utsett Parkman till ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Två år i rad har Dagens Nyheter tilldelat oss priset ”Gasellföretag”! Något vi är mycket stolta över! Mycket har hänt på parkeringsmarknaden sedan starten 2015 och vi kan skryta med att vi var först i Sverige att lansera det kamerabaserade parkeringssystemet Autopay. Idag driftar vi på Parkman cirka 60 000 parkeringsplatser. Några av våra kunder som anförtror oss sina parkeringar är Fabege, Diligentia, Newsec och Unibail Rodamco. Parkman bedriver även långtidsparkering vid Arlanda genom sitt helägda dotterbolag SEBE Flygets Långtidsparkering. Koncernen omsätter idag ca 175 mkr!

Projektkoordinator sökes till Parkman!

Parkman är det tredje största privata parkeringsbolaget i Stockholm. Dagens Industri har utsett oss på Parkman till ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Två år i rad har Dagens Nyheter tilldelat oss priset ”Gasellföretag”! Något vi är mycket stolta över! Mycket har hänt på parkeringsmarknaden sedan starten 2015 och vi kan skryta med att vi var först i Sverige att lansera det kamerabaserade parkeringssystemet Autopay. Idag driftar vi på Parkman cirka 60 000 parkeringsplatser. Några av våra kunder som anförtror oss sina parkeringar är Fabege, Diligentia, Newsec och Unibail Rodamco. Parkman bedriver även långtidsparkering vid Arlanda genom sitt helägda dotterbolag SEBE Flygets Långtidsparkering. Koncernen omsätter idag ca 175 mkr!

Vi har i dagsläget 60 000 parkeringsplatser i Stockholm. Vi servar bland annat Mall of Scandinavia, Täby Centrum och Arlanda med parkeringsplatser. Och än är inte resan slut! Vår resa går som tåget och vi söker nu dig som vill vara med oss på den!
Att arbeta som Projektkoordinator hos oss på Parkman

Vill du vara en del av ett spännande företag i utveckling? Är du strukturerad, noggrann och flexibel? Gillar du att vara spindeln i nätet? Då kanske vi har rätt utmaning för dig?

Vi på Parkman söker nu en projektkoordinator som lockas av rollen att arbeta både strategiskt och operativt. I rollen ingår att stämma av de olika delarna i projekt, rapportera till VD och försäljningschef och se till att saker och ting fångas upp och inte faller mellan stolarna. Det är du som sätter strukturen i genom mallar och dokument för att på bästa möjliga vis ha bra överskådlig information om pågående och kommande projekt. I din roll kommer du att ansvara för och koordinera projekt i varierande storlek på operationell nivå.
Vem vi tror att du är

Som person är du handlingskraftig och noggrann. Du arbetar effektivt och målmedvetet och har en genuin känsla för service och kund/leverantörsrelationer. För att trivas i rollen som projektkoordinator hos oss tror vi att det är viktigt att du trivs med varierande arbetsuppgifter i ett högt tempo. I rollen som projektkoordinator hos oss kräver att du är en do’er som tar egna initiativ och alltid ser lösningar på uppkommande problem.

Vi är det lilla bolaget med den stora tillväxten – det kräver prestigelösa spelare som vill vara med att utveckla oss på Parkman framåt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Dina kompetenser och bakgrund

* Vi anar att du har 3-4 års erfarenhet av att jobba administrativt

* Vi tror också att du arbetat 1-2 år i olika former av projekt i en roll med någon form av ansvar

* Goda kunskaper i Office paketet och framförallt Excel

* Talar och skriver svenska och engelska flytande

* Van att arbeta i olika typer av affärssystem

* Mycket meriterande om du arbetat i liknande roller tidigare

* Meriterande om du har lämplig eftergymnasial utbildning

Vad vi vill erbjuda dig!

Vi vill erbjuda dig chansen att bli en del av familjen Parkman. På vårt kontor i Täby i Stockholm arbetar cirka 15 personer, och totalt i företaget är vi 60 anställda. Men vår resa är inte slut – den har bara börjat! Vill du hänga med?

Start: Så snart som möjligt med överseende av uppsägningstid
Placeringsort: HK i Täby

Ansök

Det är vår rekryteringskonsult Stina Koskijev på Infinity HR som ansvarar för rekryteringsprocessen. För frågor om tjänsten eller urvalsprocessen vänligen kontakta henne på stina@infinityhr.se eller 070 51 77 553.

Läs mer »

Idag den 3.e maj öppnades Löfberg Fastigheters nya P-Hus ”Bryggudden Parkering” i Karlstad

3 maj, 2018

Parkeringshuset är en ljus, fräsch och lättkörd parkeringsanläggning med...

Parkeringshuset är en ljus, fräsch och lättkörd parkeringsanläggning med 600 platser bara några hundra meter från Karlstad Centrum.

P-huset försörjer alla i den nya stadsdelen Bryggudden med parkering för så väl besökare, företag som boende.
Parkeringshuset är utrustat med ett kamerabaserat-system, Autopay, från Parkman i Sverige AB i två zoner, en zon för boende och kontraktskunder och en zon på planen längst ner för snabb och smidig parkering för besökande.

Vid öppningen bjöd Löfbergs alla nya och gamla kunder på kaffe!

Läs mer »

Vi söker timanställda till vår kundtjänst!

2 mars, 2018

Vi söker dig som är studerande eller som söker...

Vi söker dig som är studerande eller som söker ett extrajobb till vår kundtjänst. Här ges möjlighet för dig att arbeta som timanställd någon dag i veckan. Vi är alltid intresserade av att hitta fler drivna medarbetare för extrajobb så välkommen med din ansökan. 

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på vår kundtjänst kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal från våra kunder och svara på kunders mail. Frågorna kommer i största del att röra sig om frågor kring våra parkeringar. Din roll är att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

Tjänsten passar dig som brinner för kundkontakt och att ge service över telefon. Du får även möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service, ett smart sätt att bygga på ditt cv med värdefull erfarenhet.

VI SÖKER DIG SOM

 • Är flexibel och kan börja omgående.
 • Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och är stresstålig
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller att arbeta med service.

Ett krav är att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, detta då dessa språk används dagligen i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

 • Fast timlön
 • Flexibla arbetstider, måndag – söndag
 • Inspirerande och engagerade medarbetare

Placering
Vårt kontor ligger i Täby.

Kontaktperson
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Operation Manager, Torgny Wide tel: 08- 734 90 00

Välkommen med din ansökan till: torgny.wide@parkman.nu

Läs mer »

Det perfekta extrajobbet!

29 januari, 2018

Vi söker dig som är studerande eller som söker...

Vi söker dig som är studerande eller som söker ett extrajobb till vår kundtjänst. Här ges möjlighet för dig att arbeta som timanställd någon dag i veckan. Sök redan idag då vi träffar kandidater löpande.
OM TJÄNSTEN
Just nu söker vi timanställda till vår kundtjänst som är placerad i Täby

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på vår kundtjänst kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal från våra kunder och svara på kunders mail. Frågorna kommer i största del att röra sig om frågor kring våra parkeringar. Din roll är att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

Tjänsten passar dig som brinner för kundkontakt och att ge service över telefon. Du får även möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service ett smart sätt att bygga på ditt cv med värdefull erfarenhet.

VI SÖKER DIG SOM

 • Är flexibel och kan börja omgående.
 • Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och är stresstålig
 • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller att arbeta med service.

Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett ungt positivt team. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa
kundupplevelse. Alltid med kunden i centrum.

Ett krav är att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, detta då dessa språk används dagligen i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

 • Fast timlön
 • Flexibla arbetstider, måndag – söndag
 • Inspirerande och engagerade medarbetare

Placering
Vårt kontor ligger i Täby.

Om oss
Parkman i Sverige AB är startades 2012 och är det personliga parkeringsbolaget. Parkman är ett svenskägt företag med stor erfarenhet från etablering och drift av stora och små parkeringsanläggningar samt garage. Vår affärsidé går ut på att skapa, utveckla och driva moderna, serviceinriktade samt ekonomiskt lönsamma trafik- och parkeringskoncept för våra uppdragsgivare.

Kontaktperson
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Operation Manager, Torgny Wide tel: 08- 734 90 00

Välkommen med din ansökan till: torgny.wide@parkman.nu

 

Läs mer »

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Parkman i Sverige AB!

20 december, 2017

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på...

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Parkman i Sverige AB!

I år har vi valt att skänka pengar till Operation Smile som tack till alla våra kunder för ett härligt 2017!

Vi ser med spänning framemot vad 2018 har att erbjuda!

Läs mer »

Gasellföretag för andra året i rad!

20 november, 2017

Parkman i Sverige AB har utsetts till Gasellföretag för...

Parkman i Sverige AB har utsetts till Gasellföretag för andra året i rad!

Parkman i Sverige AB som är det tredje största privata parkeringsbolaget i Stockholm har utsetts av Di Gasell till ett av de snabbast växande företagen i Sverige. Dagens Industri utser varje år de snabbast växande svenska företagen genom Gasellpriset och mindre än 0,5 % av svenska aktiebolag kvalificerar sig till att bli ett Gasellföretag.

 

En Gasell har:
– en omsättning som överstiger 10 Mkr
– minst tio anställda
– minst fördubblat sin omsättning, om man jämför det första och det senaste räkenskapsåret
– ökat sin omsättning varje år de senaste tre åren
– ett samlat rörelseresultat för de fyra räkenskapsåren som är positivt
– i allt väsentligt vuxit organiskt, inte genom förvärv eller fusioner
– sunda finanser

Läs mer »

AUTOPAY installeras i Arenagaraget, Solna

30 juni, 2017

AUTOPAY installeras i Arenagaraget för smidigare flöde in och...

AUTOPAY installeras i Arenagaraget för smidigare flöde in och ut ur garaget.

Systemet som är det modernaste på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. AUTOPAY ersätter det gamla bomsystemet och nu får kunderna fem olika sätt att betala på bland annat i automaten, med Easyparkappen eller via hemsidan parkman.nu. Även besökare som hyr en månadsparkering i garaget får smidigare in och utpassering då ett elektroniskt tillstånd ersätter tidigare bom-öppning.

Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.

AUTOPAY finns nu i Täby C, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum, Sollentuna Centrum, Liljeholmens Galleria, ICA MAXI Solna Business Park och Signalfabriken.

Läs mer »

Svepark konferens 16-18 maj 2017

17 maj, 2017

Möt våra kollegor i vår monter på Svepark konferensen...

Möt våra kollegor i vår monter på Svepark konferensen så berättar vi mer för dig hur vi kan hjälpa dig att optimera din parkering!
 
Välkommen!
http://www.svepark.se/?page_id=2694

Läs mer »

EKONOMIASSISTENT TILL PARKMAN I SVERIGE AB

12 maj, 2017

Om företaget Parkman är en parkeringsoperatör, där affärsidén är...

Om företaget

Parkman är en parkeringsoperatör, där affärsidén är att ta hand om parkeringar till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättföreningar som efterfrågar en hög kvalité av driften. Hörnstenarna i Parkmans arbete är kvalité, kundfokus och kunskap. Parkman är ett svenskägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom parkering. Parkman driftar idag cirka 60 000 parkeringsplatser. Några av våra kunder som anförtror oss sina parkeringar är Fabege, Diligentia, Newsec och Unibail Rodamco. Parkman bedriver även långtidsparkering vid Arlanda genom sitt helägda dotterbolag SEBE Flygets Långtidsparkering. Koncernen har idag 35 heltidsanställda och omsätter ca 175 mkr.

Dina arbetsuppgifter
Till Parkman söker vi en självgående ekonomiassistent till kontoret i Täby.
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med allt från löpande bokföring, reskontra, administration av löner samt diverse administrativa uppgifter. Du kommer även vara delaktig i både månadsbokslut och årsbokslutet samt ekonomisk uppföljning. Du kommer rapportera till bolagets ekonomichef. Som alltid i växande organisationer är det avgörande att kunna växla mellan högt och lågt och inte vara rädd för att hugga i där det behövs.
Din profil
Du har jobbat med ekonomi och hanterar engelska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i Excel.
Som person är du strukturerad och duktig på att planera ditt arbete i förväg. Du är noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp till företagets mål och deadlines. Vidare är du trygg i dig själv och tar själv ansvar för det som behöver göras. Du trivs att arbeta med andra, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.
Framgångsfaktorer:
– Tidigare erfarenhet av Visma och Ascendo är meriterande
– 2-3 års erfarenhet som ekonomiassistent
– Mycket goda kunskaper i Excel

START: Augusti 2017
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Täby
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-06-11

Ansökan
Låter detta som en intressant tjänst? Vi uppskattar om du skickar in ditt CV, personligt brev och referenser omgående till ekonomi@parkman.nu då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Ove Östergren, 08-121 534 03.

Läs mer »

X