Felaktiga sms

7 september, 2019

Just nu är det någon som skickar ut ett...

Just nu är det någon som skickar ut ett sms och hävdar att det är från oss på Parkman, i detta sms kräver de en betalning till ett bankgironummer. Vi på Parkman använder aldrig sms för betalning, vänligen bortse från dessa sms. Händelserna är anmälda. Om ni har några frågor vänligen kontakta vår kundtjänst.

Läs mer »

Nu söker vi en kundtjänstmedarbetare som brinner för service!

3 september, 2019

Kundtjänstmedarbetare, Täby kommun. Deltid (39%). 6 månader eller längre. Tillsvidare-...

Kundtjänstmedarbetare, Täby kommun.

Deltid (39%).
6 månader eller längre.
Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning.

På vår kundtjänst sätter vi kunden i fokus. Vi är ett team på 12 personer som har kul på jobbet. Det förekommer skiftarbete då våra öppettider är mellan 08:00 – 22:00 alla dagar i veckan. Vi sitter i trevliga lokaler i centrala Täby.

Dina arbetsuppgifter som kundtjänstmedarbetare innebär:

  • Ta emot telefonsamtal och mail från våra kunder
  • Arbeta med fakturahantering
  • Svara på frågor från våra kunder
  • Ta del av och aktivt arbeta mot avdelningens mål

Vi söker dig som:

  • Du är noggrann och servicemedveten
  • Flexibel och en lagspelare
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

Om oss:

Parkman i Sverige AB är startades 2012 och är det personliga parkeringsbolaget. Parkman är ett svenskägt företag med stor erfarenhet från etablering och drift av stora och små parkeringsanläggningar samt garage. Vår affärsidé går ut på att skapa, utveckla och driva moderna, serviceinriktade samt ekonomiskt lönsamma trafik- och parkeringskoncept för våra uppdragsgivare.

Information om tjänsten:

Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt.

Det här är en anställning med visstidsanställning på deltid 39% fram till 31/1-2020 med chans till förlängning. Vi söker även extra personal vid behov.

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Kundtjänst chef Anna Ghazal Ursberg

Välkommen med din ansökan till: anna.ursberg@parkman.nu

För att se hela annonsen vänligen klicka här.

Läs mer »

Parkman i Sverige AB korad till MästarGasell!

16 april, 2019

Dagens industri har under 20 år utsett Sveriges ledande...

Dagens industri har under 20 år utsett Sveriges ledande tillväxtföretag till Gasellföretag. Parkman i Sverige AB har nu fått denna utmärkelse tre år i rad, detta innebär att vi till hör en exklusive krets av företag som kan kalla sig MästarGasell.

Läs mer »

Nu kommer Parkman i Sverige AB och Autopay även till Kungälv, Kongahälla Center!

15 april, 2019

Parkman i Sverige AB installeras just nu AUTOPAY i...

Parkman i Sverige AB installeras just nu AUTOPAY i Kungälvs nya köpcentrum Kongahälla Center!

Kongahälla Center ägs av Adapta Fastigheter och hade sin invigningsfest sista helgen i mars. Köpcentret har en egen Food Hall med något för alla smaker och närmre 100 butiker, de har även implementerat ett belöningsprogram, Kongahälla Friends, som ger kunden många fördelar, bla. 3 timmar fri parkering. Och inte nog med det så finns det även ett eget Hälsocenter. Läs mer om allt detta på Kongahälla Centers hemsida.

Fakta om Autopay:

Systemet som är det modernaste på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden.

Kunderna får fyra olika sätt att betala på bland annat i automaten, via hemsidan autopay.io alternativt faktura. För smidigast betalning registrerar man sitt kort på autopay.io så dras all eventuell parkeringsavgift automatiskt i alla Autopay-anläggningar i världen. Även besökare som hyr en månadsparkering i garaget får smidigare in och utpassering då ett elektroniskt tillstånd ersätter tidigare tillstånd. Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.
Autopay finns nu i flera länder, i Sverige bla. i: Täby Centrum, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum, Sollentuna Centrum, Liljeholmens Galleria, Sickla Köpkvarter, Farsta Centrum, Bryggydden Karlstad, Ankaret & Spiran i Norrköping etc.

 

Läs mer »

Nu öppnar Grand Central i Sundbyberg- Parkman i Sverige AB har fått förtroendet att sköta parkeringssystemet

21 december, 2018

Grand Central ägs av Fabege och stod klart i...

Grand Central ägs av Fabege och stod klart i december. Byggnaden rymmer kontorshyresgäster bla. Swedbank och Migrationsverket. I byggnaden finns en parkering som rymmer ca. 400 platser för både besökare och månadshyresgäster. Parkman i Sverige AB får förtroendet att drifta parkeringen och ett Autopaysystem är installerat.
Autopay som är det modernaste systemet på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. All betalning sker i efterhand och besökaren har fyra olika sätt att betala på.
Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.
Parkman driftar nu Autopay- system bland annat i Mall of Scandinavia, Täby C, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum men också på anläggningar i Göteborg, Karlstad och Norrköping.
Läs mer om Parkman och Autopay på: www.parkman.nu

Om Parkman i Sverige AB
Parkman i Sverige AB är det tredje största privata parkeringsbolaget i Sverige och strävar efter att erbjuda marknadens senaste parkeringslösningar och personlig service. Bolaget har ca. 40 heltidsanställda och omsätter 300 miljoner kronor. Parkmans kunder innefattar bland annat Unibail Rodamco, Citycon, Balder, Vasakronan m.fl.

Läs mer »

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

18 december, 2018

Vi önskar våra kunder och samarbetspartners en riktig god...

Vi önskar våra kunder och samarbetspartners en riktig god jul genom att för tredje året i rad skänka pengar till Operation Smile.

Förra veckan tittade vi på deras utställning på Fotografiska där man kan se hur bidragen de får hjälper barn och vuxna över hela världen för en bättre framtid.

Läs mer »

Gasellföretag för 3 året i rad!

6 december, 2018

För tredje året i rad har vi fått äran...

För tredje året i rad har vi fått äran att bli Gasellföretag.

Diplomet sitter snyggt på väggen med Gasell och AAA-raiting utmärkelser!

Läs mer »

Parkman installerar Autopay i Sickla köpkvarter och Farsta Centrum

15 augusti, 2018

Nu byter Atrium Ljungberg ut p-skivan mot det kamerabaserade...

Nu byter Atrium Ljungberg ut p-skivan mot det kamerabaserade systemet Autopay. Kunderna erbjuds fortfarande 3 timmars fri parkering men risker inte längre några kontrollavgifter. Tack vare systemet blir det smidigare för kunderna att betala för sin parkering om man parkerar längre än gratistiden. Med det nya parkeringssystemet kommer också parkeringsplatserna bli mer tillgängliga för besökarna.

Först ut är Sickla Köpkvarter den 15 augusti och Farsta Centrum den 29 augusti.

Läs mer »

Parkman i Sverige AB tar över driften av parkeringen i Haninge Centrum och Väsby Centrum

7 juni, 2018

Nu har även Haninge Centrum och Väsby Centrum installerat...

Nu har även Haninge Centrum och Väsby Centrum installerat Autopay. Med det nya systemet försvann p-skivan och tack vare flera betalalternativ slipper besökarna riskera kontrollavgifter. Med hjälp av kameror räknas parkeringstiden och står man under gratis-tiden behöver man inte göra någonting utan bara åka ut ur anläggningen.

Haninge Centrum startar 7 juni och Väsby Centrum hösten 2018, båda anläggningarna ägs av Grosvenor Fund Management.

Fakt om Autopay: Kunderna får fem olika sätt att betala på bland annat i automaten, med Easypark-appen eller via hemsidan parkman.nu alternativt faktura. För smidigast betalning registrerar man sitt kort på autopay.io så dras all eventuell parkeringsavgift automatiskt i alla Autopay-anläggningar i världen. Även besökare som hyr en månadsparkering i garaget får smidigare in och utpassering då ett elektroniskt tillstånd ersätter tidigare tillstånd. Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.
Autopay finns nu i flera länder, i Sverige bla. i: Täby Centrum, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum, Sollentuna Centrum, Liljeholmens Galleria, Sickla Köpkvarter, Farsta Centrum, Bryggydden Karlstad etc.

Läs mer »

Nu kommer Parkman i Sverige AB och Autopay till Norrköping!

1 juni, 2018

Parkman har skrivit avtal med Lundbergs där man ska...

Parkman har skrivit avtal med Lundbergs där man ska installera Autopay i de fyra parkeringsanläggningarna som ligger i anknytning till centrumet. Först ut är Lyckan som startar 1 juni. I januari 2019 byter även Ankaret, Spiran och Spiralen till Autopay.

Fakt om Autopay: Kunderna får fem olika sätt att betala på bland annat i automaten, med Easypark-appen eller via hemsidan parkman.nu alternativt faktura. För smidigast betalning registrerar man sitt kort på autopay.io så dras all eventuell parkeringsavgift automatiskt i alla Autopay-anläggningar i världen. Även besökare som hyr en månadsparkering i garaget får smidigare in och utpassering då ett elektroniskt tillstånd ersätter tidigare tillstånd. Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.
Autopay finns nu i flera länder, i Sverige bla. i: Täby Centrum, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum, Sollentuna Centrum, Liljeholmens Galleria, Sickla Köpkvarter, Farsta Centrum, Bryggydden Karlstad etc.

Läs mer »

X