AUTOPAY installeras i Arenagaraget, Solna

30 juni, 2017

AUTOPAY installeras i Arenagaraget för smidigare flöde in och...

AUTOPAY installeras i Arenagaraget för smidigare flöde in och ut ur garaget.

Systemet som är det modernaste på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. AUTOPAY ersätter det gamla bomsystemet och nu får kunderna fem olika sätt att betala på bland annat i automaten, med Easyparkappen eller via hemsidan parkman.nu. Även besökare som hyr en månadsparkering i garaget får smidigare in och utpassering då ett elektroniskt tillstånd ersätter tidigare bom-öppning.

Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.

AUTOPAY finns nu i Täby C, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum, Sollentuna Centrum, Liljeholmens Galleria, ICA MAXI Solna Business Park och Signalfabriken.

Läs mer »

Svepark konferens 16-18 maj 2017

17 maj, 2017

Möt våra kollegor i vår monter på Svepark konferensen...

Möt våra kollegor i vår monter på Svepark konferensen så berättar vi mer för dig hur vi kan hjälpa dig att optimera din parkering!
 
Välkommen!
http://www.svepark.se/?page_id=2694

Läs mer »

EKONOMIASSISTENT TILL PARKMAN I SVERIGE AB

12 maj, 2017

Om företaget Parkman är en parkeringsoperatör, där affärsidén är...

Om företaget

Parkman är en parkeringsoperatör, där affärsidén är att ta hand om parkeringar till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättföreningar som efterfrågar en hög kvalité av driften. Hörnstenarna i Parkmans arbete är kvalité, kundfokus och kunskap. Parkman är ett svenskägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom parkering. Parkman driftar idag cirka 60 000 parkeringsplatser. Några av våra kunder som anförtror oss sina parkeringar är Fabege, Diligentia, Newsec och Unibail Rodamco. Parkman bedriver även långtidsparkering vid Arlanda genom sitt helägda dotterbolag SEBE Flygets Långtidsparkering. Koncernen har idag 35 heltidsanställda och omsätter ca 175 mkr.

Dina arbetsuppgifter
Till Parkman söker vi en självgående ekonomiassistent till kontoret i Täby.
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med allt från löpande bokföring, reskontra, administration av löner samt diverse administrativa uppgifter. Du kommer även vara delaktig i både månadsbokslut och årsbokslutet samt ekonomisk uppföljning. Du kommer rapportera till bolagets ekonomichef. Som alltid i växande organisationer är det avgörande att kunna växla mellan högt och lågt och inte vara rädd för att hugga i där det behövs.
Din profil
Du har jobbat med ekonomi och hanterar engelska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i Excel.
Som person är du strukturerad och duktig på att planera ditt arbete i förväg. Du är noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp till företagets mål och deadlines. Vidare är du trygg i dig själv och tar själv ansvar för det som behöver göras. Du trivs att arbeta med andra, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.
Framgångsfaktorer:
– Tidigare erfarenhet av Visma och Ascendo är meriterande
– 2-3 års erfarenhet som ekonomiassistent
– Mycket goda kunskaper i Excel

START: Augusti 2017
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Täby
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-06-11

Ansökan
Låter detta som en intressant tjänst? Vi uppskattar om du skickar in ditt CV, personligt brev och referenser omgående till ekonomi@parkman.nu då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Ove Östergren, 08-121 534 03.

Läs mer »

PARKMAN I SVERIGE AB tar över driften av Sollentuna Centrums parkeringssystem.

15 mars, 2017

PARKMAN I SVERIGE AB tar över driften av Sollentuna...

PARKMAN I SVERIGE AB tar över driften av Sollentuna Centrums parkeringssystem.
Från 15 mars byter Sollentuna Centrum parkeringssystem till AUTOPAY och Parkman i Sverige AB tar över driften av garaget.
AUTOPAY som är det modernaste systemet på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. AUTOPAY ersätter det gamla bomsystemet och nu får kunderna fyra olika sätt att betala på, efter att man är klar med sitt besök.

Det bästa med systemet är att man inte kan få några parkeringsböter.
AUTOPAY finns nu i Täby C, Nacka Forum, Kista Galleria, Kista Science Tower, Solna Centrum, ICA MAXI Solna Business Park och Signalfabriken.

Läs mer »

PARKMAN I SVERIGE AB tar över parkeringsdriften i Solna Centrum.

1 mars, 2017

Parkman i Sverige AB får utökat förtroende och kommer...

Parkman i Sverige AB får utökat förtroende och kommer från och med 1 mars att ta över driften av parkeringen. I samband med detta installeras det kamerabaserade systemet AUTOPAY.
AUTOPAY som är det nyaste systemet på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. Kunden får nu flera olika sätt att betala för sin parkering, men en stor fördel är framför allt att man inte kan få några parkeringsböter.
Det gamla systemet där man checkade in i betalautomaten när man anländer till parkeringen och checkar ut i betalautomaten när man lämnar, försvinner nu helt. Inga biljetter eller p-skivor behövs, endast ett moment krävs då man betalar i efterskott. På helgen är det fortfarande fri parkering i tre timmar, och står man under den fria tiden kan man bara åka ut ur parkeringen. Fler betalalternativ och information kan man läsa om på www.solnacentrum.se

Om Parkman i Sverige AB
Parkman i Sverige AB är det tredje största privata parkeringsbolaget i Sverige och strävar efter att erbjuda marknadens senaste parkeringslösningar och personlig service. Bolaget har 32 heltidsanställda och omsatte 150 miljoner kronor förra året. Parkmans kunder innefattar bland annat Unibail Rodamco, Citycon, Fabege, Vasakronan m.fl.

Om AUTOPAY

AUTOPAY är utvecklat i Norge och har funnits på norska marknaden i 2 år. Idag finns systemet bla. i Sverige, Estland, Litauen, Polen mfl.
I Sverige finns AUTOPAY-anläggningar för nuvarande i Täby Centrum, Kista, Galleria, Kista Science Tower, ICA MAXI Solna Business Park, Signalfabriken och Nacka Forum.

 

Läs mer »

Vi söker ny kollega i Västra Sverige

17 februari, 2017

Parkeringsvakt till Stenungstorg. Parkman i Sverige AB är en...

Parkeringsvakt till Stenungstorg.

Parkman i Sverige AB är en renodlad parkeringsoperatör där affärsidén är att ta hand om parkeringar till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar som efterfrågar en hög servicenivå och kvalitet av driften. Hörnstenarna i Parkmans arbete är kvalitet, kundfokus och kunskap. Vi tror att genuin kunskap i kombination med tillgänglighet och bra service är vad våra kunder efterfrågar och uppskattar, inte bara i ord utan framförallt i handling. Parkman är ett helsvenskt företag med lång och gedigen erfarenhet inom parkering. Vi har idag hand om cirka 30 garage och opererar över 30 000 parkeringsplatser.
Som parkeringsvakt hos Parkman kommer du att verka för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet och hjälpa våra kunder att snabbt hitta en ledig och säker parkeringsplats. Vår målsättning är att vi ska vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt, arbeta i förebyggande syfte och ge god service.

Vi söker dig som trivs med att arbeta och röra dig aktivt utomhus och tycker om att ha en nära kundkontakt. Du tar ett stort eget ansvar och arbetar strukturerat och ordningsamt.
•Du har erfarenhet inom serviceyrken, gärna i utomhusmiljö
•Du ska kunna vara flexibel då arbetet innefattar varierande tider, även helger.
•Flytande svenska i tal och skrift. Har du goda språkkunskaper i engelska och/eller i andra språk är det meriterande.
•Innehar B-körkort
•Meriterande är också om du har erfarenhet av parkeringsverksamhet, men är inget krav. Utbildning kommer att ske internt på företaget.

Arbetstid
Heltid 6 månaders provanställning med början 2017-04-03.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-03-24
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till ronny.frostrom@parkman.nu

Kontaktperson
Ronny Fröström ronny.frostrom@parkman.nu
0708-744 248
Arbetsgivare
Parkman i Sverige AB orgnr: 556614-8853
Postadress
Parkman i Sverige AB
Hörnåkersvägen 12
183 65 Täby
Telefon och hemsida
08-734 90 00 www.parkman.nu

 

Läs mer »

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR!

22 december, 2016

2016 blev ett händelserikt år för oss. Fler nya...

2016 blev ett händelserikt år för oss. Fler nya kunder, kollegor och Gasell-utmärkelsen som vi är mycket stolta över förstås.
Vi ser tillbaka på ett spännande år och i takt med att företaget växer ser vi framemot vad 2017 har att erbjuda.

Precis som förra året önskar vi ge våra kunder och samarbetspartners en meningsfull julklapp.
Delad glädje är dubbel glädje och därför ger vi i år ett bidrag till Operation Smile.

 

Läs mer »

Boendeparkering i garage – endast 700:-/ månaden

16 december, 2016

Parkera i ett varmt och skönt garage- endast 700kr/...

Parkera i ett varmt och skönt garage- endast 700kr/ månaden!

Läs mer här!

Erbjudandet gäller i Drottninggaraget, Odenplansgaraget, Allégaraget och Fridhemsgaraget.

Läs mer »

Nu väljer även VASAKRONAN AUTOPAY i Kista Science Tower!

13 december, 2016

Fler köpcentrum och fastighetsägare ser fördelarna med kamerabaserade parkeringssystem...

Fler köpcentrum och fastighetsägare ser fördelarna med kamerabaserade parkeringssystem där besökarna får fler betalningsalternativ och slipper bommar. Idag installeras AUTOPAY i Kista Science Tower och Parkman i Sverige AB tar över driften av garaget.

AUTOPAY som är det modernaste bomfria systemet på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. Kunden får nu flera olika sätt att betala för sin parkering, men en stor fördel är framför allt att man inte kan få några parkeringsböter.

I och med att bommarna nu försvinner blir det mindre köer in och ut ur garaget. Även månadsparkörer som hyr plats i garaget får en smidigare upplevelse då tillståndet blir elektroniskt och är kopplat till registreringsnumret.

Läs mer »

Nu väljer Kista Galleria AUTOPAY!

5 december, 2016

Fler köpcentrum och fastighetsägare ser fördelarna med kamerabaserade parkeringssystem...

Fler köpcentrum och fastighetsägare ser fördelarna med kamerabaserade parkeringssystem där besökarna får fler betalningsalternativ och slipper bommar. Nu har även Kista Galleria installerat AUTOPAY och Parkman i Sverige AB tar över driften av garaget.

AUTOPAY som är det modernaste bomfria systemet på marknaden gör det smidigare för kunderna att parkera. Kameror läser av registreringsskylten vid in- och utfart och på så vis loggas parkeringstiden. Kunden får nu flera olika sätt att betala för sin parkering, men en stor fördel är framför allt att man inte kan få några parkeringsböter.
I och med att bommarna nu försvinner blir det mindre köer in och ut ur garaget. Även månadsparkörer som hyr plats i garaget får en smidigare upplevelse då tillståndet blir elektroniskt och är kopplat till registreringsnumret.

– Vi var ute efter ett nytt parkeringssystem med bättre flexibilitet och som förbättrar våra besökares upplevelse. Det här systemet erbjuder flera betalningssätt för våra kunder och underlättar in- och utpasseringar säger Johanna Rydén, centrumchef i Citycon som äger Kista Galleria.

Läs mer »

X