EKONOMIASSISTENT TILL PARKMAN I SVERIGE AB

12 maj, 2017


Om företaget

Parkman är en parkeringsoperatör, där affärsidén är att ta hand om parkeringar till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättföreningar som efterfrågar en hög kvalité av driften. Hörnstenarna i Parkmans arbete är kvalité, kundfokus och kunskap. Parkman är ett svenskägt företag med lång och gedigen erfarenhet inom parkering. Parkman driftar idag cirka 60 000 parkeringsplatser. Några av våra kunder som anförtror oss sina parkeringar är Fabege, Diligentia, Newsec och Unibail Rodamco. Parkman bedriver även långtidsparkering vid Arlanda genom sitt helägda dotterbolag SEBE Flygets Långtidsparkering. Koncernen har idag 35 heltidsanställda och omsätter ca 175 mkr.

Dina arbetsuppgifter
Till Parkman söker vi en självgående ekonomiassistent till kontoret i Täby.
Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med allt från löpande bokföring, reskontra, administration av löner samt diverse administrativa uppgifter. Du kommer även vara delaktig i både månadsbokslut och årsbokslutet samt ekonomisk uppföljning. Du kommer rapportera till bolagets ekonomichef. Som alltid i växande organisationer är det avgörande att kunna växla mellan högt och lågt och inte vara rädd för att hugga i där det behövs.
Din profil
Du har jobbat med ekonomi och hanterar engelska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i Excel.
Som person är du strukturerad och duktig på att planera ditt arbete i förväg. Du är noggrann och lägger stor vikt vid att leva upp till företagets mål och deadlines. Vidare är du trygg i dig själv och tar själv ansvar för det som behöver göras. Du trivs att arbeta med andra, är lyhörd och kommunicerar på ett konstruktivt sätt.
Framgångsfaktorer:
– Tidigare erfarenhet av Visma och Ascendo är meriterande
– 2-3 års erfarenhet som ekonomiassistent
– Mycket goda kunskaper i Excel

START: Augusti 2017
OMFATTNING: Heltid, 100%
PLACERING: Täby
LÖN: Enligt överenskommelse
SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2017-06-11

Ansökan
Låter detta som en intressant tjänst? Vi uppskattar om du skickar in ditt CV, personligt brev och referenser omgående till ekonomi@parkman.nu då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ekonomichef Ove Östergren, 08-121 534 03.

X