Det perfekta extrajobbet!

29 januari, 2018


Vi söker dig som är studerande eller som söker ett extrajobb till vår kundtjänst. Här ges möjlighet för dig att arbeta som timanställd någon dag i veckan. Sök redan idag då vi träffar kandidater löpande.
OM TJÄNSTEN
Just nu söker vi timanställda till vår kundtjänst som är placerad i Täby

ARBETSUPPGIFTER
Som medarbetare på vår kundtjänst kommer du att arbeta med att ta emot inkommande samtal från våra kunder och svara på kunders mail. Frågorna kommer i största del att röra sig om frågor kring våra parkeringar. Din roll är att ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

Tjänsten passar dig som brinner för kundkontakt och att ge service över telefon. Du får även möjlighet att utvecklas inom kundrelationer och service ett smart sätt att bygga på ditt cv med värdefull erfarenhet.

VI SÖKER DIG SOM

  • Är flexibel och kan börja omgående.
  • Som person trivs du med att arbeta i ett högt tempo och är stresstålig
  • Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete eller att arbeta med service.

Du skall vara en lagspelare som trivs med att tillhöra ett ungt positivt team. Du kommunicerar tydligt, engagerat och på ett förtroendeingivande sätt samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa våra kunder för bästa
kundupplevelse. Alltid med kunden i centrum.

Ett krav är att du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift, detta då dessa språk används dagligen i ditt arbete.

Vi erbjuder dig

  • Fast timlön
  • Flexibla arbetstider, måndag – söndag
  • Inspirerande och engagerade medarbetare

Placering
Vårt kontor ligger i Täby.

Om oss
Parkman i Sverige AB är startades 2012 och är det personliga parkeringsbolaget. Parkman är ett svenskägt företag med stor erfarenhet från etablering och drift av stora och små parkeringsanläggningar samt garage. Vår affärsidé går ut på att skapa, utveckla och driva moderna, serviceinriktade samt ekonomiskt lönsamma trafik- och parkeringskoncept för våra uppdragsgivare.

Kontaktperson
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Operation Manager, Torgny Wide tel: 08- 734 90 00

Välkommen med din ansökan till: torgny.wide@parkman.nu

 

X