Vi söker ny kollega i Västra Sverige

17 februari, 2017


Parkeringsvakt till Stenungstorg.

Parkman i Sverige AB är en renodlad parkeringsoperatör där affärsidén är att ta hand om parkeringar till fastighetsägare, förvaltare och bostadsrättsföreningar som efterfrågar en hög servicenivå och kvalitet av driften. Hörnstenarna i Parkmans arbete är kvalitet, kundfokus och kunskap. Vi tror att genuin kunskap i kombination med tillgänglighet och bra service är vad våra kunder efterfrågar och uppskattar, inte bara i ord utan framförallt i handling. Parkman är ett helsvenskt företag med lång och gedigen erfarenhet inom parkering. Vi har idag hand om cirka 30 garage och opererar över 30 000 parkeringsplatser.
Som parkeringsvakt hos Parkman kommer du att verka för trafiksäkerhet, framkomlighet och tillgänglighet och hjälpa våra kunder att snabbt hitta en ledig och säker parkeringsplats. Vår målsättning är att vi ska vara på rätt plats, vid rätt tidpunkt, arbeta i förebyggande syfte och ge god service.

Vi söker dig som trivs med att arbeta och röra dig aktivt utomhus och tycker om att ha en nära kundkontakt. Du tar ett stort eget ansvar och arbetar strukturerat och ordningsamt.
•Du har erfarenhet inom serviceyrken, gärna i utomhusmiljö
•Du ska kunna vara flexibel då arbetet innefattar varierande tider, även helger.
•Flytande svenska i tal och skrift. Har du goda språkkunskaper i engelska och/eller i andra språk är det meriterande.
•Innehar B-körkort
•Meriterande är också om du har erfarenhet av parkeringsverksamhet, men är inget krav. Utbildning kommer att ske internt på företaget.

Arbetstid
Heltid 6 månaders provanställning med början 2017-04-03.
Ansökan
Sista ansökningsdag: 2017-03-24
Du skickar din ansökan med CV och personligt brev till ronny.frostrom@parkman.nu

Kontaktperson
Ronny Fröström ronny.frostrom@parkman.nu
0708-744 248
Arbetsgivare
Parkman i Sverige AB orgnr: 556614-8853
Postadress
Parkman i Sverige AB
Hörnåkersvägen 12
183 65 Täby
Telefon och hemsida
08-734 90 00 www.parkman.nu

 

X